Avondwerk Eindhoven

Zoek je een tweede baan of ben je alleen beschikbaar in de avonduren? Check de vacatures voor avondwerk Eindhoven op de vacaturesite FlexHero.com

Inhoudsopgave

Check hier de vacatures ⬇️

avondwerk eindhoven

Parttime avondwerk Eindhoven

Ben je student en op zoek naar een parttime avondjob? Of ben je gewoon op zoek naar een manier om wat extra geld te verdienen? Dan is dit misschien de perfecte kans voor jou!

Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die ons kan helpen met diverse werkzaamheden op ons kantoor in Eindhoven. Denk hierbij aan administratief werk, klantenservice en alles daar tussenin.

De werktijden zijn flexibel, dus je kunt het prima combineren met je studie of andere verplichtingen. En het mooiste is dat je per uur betaald krijgt!

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan je CV en een korte motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij perfect zou zijn voor deze baan. We kijken ernaar uit van je te horen!

Avondwerk vacatures Eindhoven

Ben jij op zoek naar een avondbaan in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina geven wij u een overzicht van avondbanen in Eindhoven.

Avondbanen zijn perfect voor studenten of mensen die overdag al een baan hebben. Dit soort banen biedt meestal een flexibel rooster, waardoor je gemakkelijk om je andere verplichtingen heen kunt werken.

Als je geïnteresseerd bent in een avondbaan in Eindhoven, kijk dan eens naar de onderstaande vacatures.

 • Verkoopmedewerker bij H&M
 • Klantenservice medewerker bij Ikea
 • Winkelmedewerker bij Zara
 • Barista bij Starbucks
 • Serveerster/kelner in een restaurant

Dit zijn slechts enkele van de vele avondvacatures die in Eindhoven beschikbaar zijn. Dus als je op zoek bent naar een avondbaan, bekijk dan zeker de vacatures Eindhoven op FlexHero.com

Bijbaan voor in de avonden Eindhoven

Bijbaan Eindhoven:

 • Ontwerpingenieur
 • Applicatie ingenieur
 • Productie ingenieur
 • Kwaliteitsingenieur
 • Procesingenieur
 • Onderhoudsingenieur
 • Technisch ingenieur verkoop
 • Monteur buitendienst
 • Testingenieur

Eindhoven is een stad en gemeente in Nederland. Het is de op vier na grootste stad van Nederland met een inwonertal van 231.469 in 2019. Het grootstedelijk gebied omvat een groot deel van het zuidelijke deel van de provincie Noord-Brabant met een inwonertal van 793.159 in 2019.

Gelegen tussen de Nederlandse collega-steden Amsterdam en Rotterdam, is Eindhoven vooral bekend als de thuisbasis van de technologische universiteit Eindhoven University of Technology en het toonaangevende technologiebedrijf Philips. Er zijn echter nog veel meer redenen om van deze bruisende stad te houden.

Parttime vacature Eindhoven

Heb jij ervaring in de klantenservice? Ben je op zoek naar een parttime baan in Eindhoven? Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een klantenservice medewerker. De ideale kandidaat is iemand die vriendelijk en extravert is, en het leuk vindt om met mensen te werken.

Als klantenservicemedewerker bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. U bent verantwoordelijk voor het behandelen van vragen van klanten en het verstrekken van informatie over onze producten en diensten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het verwerken van klantenorders en het afhandelen van klachten van klanten.

ZZP avondwerk

ZZP avondwerk Eindhoven kan een geweldige manier zijn om wat extra inkomen te verdienen. Er zijn echter een paar dingen die je in gedachten moet houden voordat je op zoek gaat naar werk.

Eerst en vooral is ZZP avondwerk Eindhoven niet altijd betrouwbaar. Het kan zijn dat je de ene week veel werk hebt en de andere week geen werk. Dit kan het moeilijk maken om je financiën te plannen en kan frustrerend zijn wanneer je probeert extra geld te verdienen.

Ten tweede wordt ZZP avondwerk Eindhoven vaak laag betaald. Dit komt omdat bedrijven weten dat ze weg kunnen komen met minder betalen omdat je geen werknemer bent. Hoewel dit niet betekent dat al het ZZP avondwerk Eindhoven slecht betaald wordt, is het wel belangrijk om je ervan bewust te zijn dat je misschien niet zo veel verdient als als je voor een werkgever zou werken.

Tot slot kan zelfstandig avondwerk veeleisend zijn. U moet misschien lange uren en weekends werken, en u hebt misschien niet veel tijd voor uw privéleven. Dit kan een probleem zijn als u familie of andere verplichtingen hebt.

Ondanks deze nadelen kan zelfstandig avondwerk een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen. Als je bereid bent om je ervoor in te spannen, kan het zeer lonend zijn. Zorg er alleen voor dat je je bewust bent van de mogelijke valkuilen voordat je op zoek gaat naar werk.

Onafhankelijk Aannemer Avondwerk Eindhoven: De voors en tegens Als zelfstandige hebt u het voordeel dat u uw eigen uren bepaalt en zo weinig of zo veel werkt als u wilt . Je kunt ook zelf de projecten kiezen waaraan je wilt werken, wat heel bevrijdend kan zijn. Er zijn echter een aantal nadelen verbonden aan het werken als zelfstandige, waar je je bewust van moet zijn voordat je op zoek gaat naar avondwerk.

Het eerste nadeel is dat zelfstandig avondwerk niet altijd betrouwbaar is. Het kan zijn dat je de ene week veel werk hebt en de andere week geen werk. Dit kan het moeilijk maken om je financiën te plannen en kan frustrerend zijn wanneer je probeert extra geld te verdienen.

Ten tweede wordt ZZP avondwerk vaak laag betaald. Dit komt omdat bedrijven weten dat ze er mee weg kunnen komen om minder te betalen omdat je geen werknemer bent. Hoewel dit niet betekent dat al het ZZP avondwerk slecht betaald wordt, is het belangrijk te beseffen dat u misschien niet zo veel verdient als wanneer u voor een werkgever zou werken.

Ten slotte kan avondwerk als zelfstandige veeleisend zijn. U moet misschien lange uren en weekends werken, en u hebt misschien niet veel tijd voor uw privéleven. Dit kan een probleem zijn als u familie of andere verplichtingen hebt.

Ondanks deze nadelen kan zelfstandig avondwerk een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen. Als u bereid bent de nodige inspanningen te leveren, kan het zeer lonend zijn. Zorg er alleen voor dat u zich bewust bent van de mogelijke valkuilen voordat u op zoek gaat naar werk.

Contact avondwerk Eindhoven

Stratumsedijk 29
5611NB Eindhoven
KvK: 80187811
BTW: NL861582007B01