catering didam

Catering in Didam bestellen op locatie? Woodies Eten en Drinken is de cateraar voor Didam en omstreken.

Catering in Didam bestellen?

Inhoudsopgave

Catering in Didam op locatie

Op zoek naar een cateraar in Didam op locatie? Woodies eten en drinken verzorgt verschillende soorten catering in Didam voor groepen van 15 tot 1000+ personen! Met meer dan 50 verschillende foodarrangementen en foodconcepten is Woodies dé cateraar voor Montferland en omgeving! In onderstaande tekst vertellen wij welke soorten catering wij aanbieden en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij kunnen cateringarrangementen aanbieden voor groepen beginnend bij 15 personen. Dit variërend van bedrijfsgroep tot vriendengroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken altijd met verse producten, waar we samenwerken met zo veel mogelijk lokale bedrijven. Dus ben jij niet op zoek naar de goedkoopste catering partij, maar wil jij verrassende gerechten gemaakt door goede koks en tegen een schappelijke prijs? Dan kunnen wij jou van dienst zijn!

De cateraar in Didam en omstreken

Woodies is al meer dan 10 jaar actief in Didam en andere delen van de Achterhoek en Liemers met diverse catering arrangementen voor allerlei soorten (doel)groepen. Wij zijn gevestigd in Doetinchem waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit hier verzorgen onze koks alle cateringopdrachten in Didam en omstreken. Verder beheren wij een eigen restaurant op de outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum in Braamt (Montferland). Dus ben jij met een groep op zoek naar een mooie locatie waar je heerlijk kunt eten, drinken of borrelen op het terras langs de waterkant? Dan willen wij jou hier graag ontvangen! Dit eventueel gecombineerd met een leuke groepsactiviteit of overnachting! Hieronder beschrijven wij de verschillende cateringmogelijkheden in Didam.

Bedrijfscatering Didam

Wij verzorgen de catering voor zowel grote als kleine bedrijven in Didam en omstreken! Hierbij leveren we het eten voor een bepaalde gelegenheid zoals een bedrijfsuitje op locatie of een personeelsfeest. Bij bedrijfscatering denk je al snel aan onze verschillende BBQ arrangementen of buffetten. 

Wil jij écht indruk maken op jouw collega’s of personeel tijdens een diner? Dan bieden wij ook mooie kleine gerechtjes aan bij onze proeverijen, gezonde en unieke vegan arrangementen, en live cooking mogelijkheden. Bij dit laatste zullen de koks het eten live voor jouw gasten klaarmaken.

Uiteraard verzorgen wij meer dan alleen een diner en hebben we ook meer dan genoeg mogelijkheden voor een ontbijt, lunch of brunch. En zoals eerder vermeld, kunnen we los van enkel het eten ook een compleet evenement verzorgen met aankleding, zitplekken, muziek en entertainment! Neem bij interesse gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden!

Buffet bestellen Didam

Naast een bbq kun je natuurlijk ook een buffet bestellen bij Woodies Eten en Drinken. Hierbij kun je kiezen uit allerlei verschillende buffetten, die wij bezorge in Didamen en omgeving. Veel gekozen opties zijn: een Frans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, Amerikaans buffet en een Gelders buffet.

Wij serveren onze buffetten met verse producten en ingrediënten van zo veel mogelijk lokale leveranciers en (boeren) bedrijven. De Achterhoek is onze regio en dit willen we graag laten zien!

Bruiloft catering in Didam

Bruiloft catering laten verzorgen in Didam of omgeving? Wij denken graag mee voor het beste resultaat. Bruiloft aanvragen zijn voor ons één van de leukste aangelegenheden, waarbij we meestal flink mogen uitpakken met unieke gerechten, om jouw bruiloftsgasten te verrassen.

Kleine culinaire gerechten op mooi servies, gevolgd door gekleurde sweet tables gevuld met ijs en zoete heerlijkheden. Daar worden wij nou vrolijk van! Naast het diner en het eten kunnen wij jou ook helpen, om een bruiloft geheel te verzorgen.

 • Hierbij kun je denken aan aan:
  De faciliteiten zoals bijvoorbeeld stoelen, trouwprieeltje,
 • toiletvoorzieningen en een stretchtent
 • Het zoeken naar goede weddingplanners
 • Mogelijkheden voor sfeer en muziek
 • Het verzorgen van de drankjes en cocktails
 • Het personaliseren van een bruiloft

Wil jij een bruiloft organiseren in Doetinchem of omgeving en zoek jij een cateraar met de juiste kennis en ervaring? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over Catering in Didam?

Wil jij meer informatie over catering in Didam op locatie en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Woodies Eten en Drinken. Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest, event, feest of andere bijzonder gelegenheid op locatie van A tot Z. Veel ervaring met grote groepen catering.

Contactgegevens Catering in Didam

 • Woodies Eten en Drinken Catering
 • Havenstraat 61
 • 7005 AG Doetinchem
 • info@woodiesetenendrinken.nl
 • Wij bezorgen catering in Didam

Handige links