Lampe Berger brander

De Lampe Berger brander is de beste manier om geur te verspreiden in huis. De Berger lamp reinigt, zuivert en parfumeert!

Lampe Berger brander

Inhoudsopgave

lampe berger brander

Het eerste object dat door Maison Berger is gemaakt en gepatenteerd, de Berger lamp is en zal altijd een integraal onderdeel zijn van de rijke geschiedenis. Beroemd om zijn werking en zijn diffusiesysteem door katalyse, stelt deze Lampe Berger brander je in staat om uw interieur subtiel te parfumeren en te reinigen. Elegant en gemakkelijk te gebruiken, het zal snel een essentieel onderdeel van je decoratie worden!

Oorspronkelijk was de primaire functie van de berger geurbrander het zuiveren van de lucht in gesloten ruimtes in ziekenhuizen. De katalytische brander maakt het tegenwoordig nog steeds mogelijk om de lucht te zuiveren, maar het is nu ook meer een decoratief object en een middel geworden om een interieur met finesse te parfumeren. De werking ervan verschilt daarom van andere systemen, omdat de warmte die door katalyse wordt gebruikt, de moleculen aantrekt die verantwoordelijk zijn voor onaangename geuren en deze vernietigt. Het maskeert dus niet, maar maakt ze kapot. Op dezelfde manier gebeurt de verspreiding van parfum op een homogene, snelle en duurzame manier. De lucht is daardoor schoner, gezonder en je kunt vrij ademen, zonder bijvoorbeeld kook- of tabaksluchtjes.

Unieke geuren

Parfum vormt het hart van Maison Berger Paris: de essentie van ieder van hun creaties, de reden van bestaan van al de collecties. Met de Lampe Berger brander een manier om deze parfums optimaal te verspreiden.

Geïnspireerd op zijn tradities en steunend op zijn moderne inslag componeert Maison Berger Paris bijzondere geuren met behulp van zijn Franse vakmanschap. De meester parfumeurs hebben een goede neus voor de trends van morgen, zien de toekomstige handelingen en bepalen de geurcontouren. In Grasse komen hun deskundigheid en poëtische inslag tot uiting, rondom een idee, rondom een verlangen.

En tot slot geeft het huisparfum zijn akkoorden: een perfecte interpretatie, een zuivere lucht en een uitzonderlijk parfum.

Het kiezen van een Lampe Berger brander navulling is een echte daad van interieurdecoratie: Maison Berger Paris heeft meer dan 70 geuren voor ontwikkeld. Je zult je moeten afvragen welke geuren je verleiden, de aard van de ruimtes die je wilt parfumeren, de olfactorische sferen die je wilt creëren. Het gaat om het vinden van een balans tussen wat je leuk vindt, wat je wilt en wat je nodig hebt. Van fruitige noten tot bloemige noten, van frisse akkoorden tot gastronomische akkoorden, stel je ideale palet samen.

Voor huisparfums is een mooie creatie altijd een veilige creatie. Net zoals Maison Berger Paris veel belang hecht aan de mooie vormgeving en de uitmuntendheid van zijn creaties, is er ook geen enkel compromis mogelijk wanneer het om de kwaliteit van de te ontwikkelen parfums voor de branders lampe berger gaat.

Een vereiste: de verspreiding van beheerste en gecontroleerde stoffen.

Een modus operandi: regelmatige tests door een onafhankelijk laboratorium.

Een garantie: geen rook en geen BTEX tijdens de verspreiding.

Een voorschrift: alle deelnemers aan de keten moeten de interne veeleisende normen respecteren.

Je waardeert de mooie katalytische lamp, maar je wilt regelmatig een andere parfum gebruiken? Maison Berger Paris zorgt ervoor dat er een ruim assortiment aan parfum navullingen zijn! Het merk weet hoe waardevol het is om regelmatig de geurende sfeer te veranderen, om zo optimaal van de geuren te blijven genieten. Trakteer jezelf, afhankelijk van het seizoen of je wensen, op een ruime keuze aan topgeuren. Ontdek het assortiment van onze geurcollectie en val voor elegante, verkwikkende, ontspannende en subtiele huisgeuren.

Ben je ook zo fan van de parfums van Berger? De Lampe Berger huisparfums zijn verkrijgbaar in veel verschillende geuren. Je hoeft dus niet ver te zoeken om de in Frankrijk gemaakte huisparfums te vinden, die bestel je eenvoudig in de webshop! Vind alle geuren voor de Lampe Berger als navullingen. Denk aan één van de klassiekers, of probeer eens één van de seizoensedities (speciaal uitgebrachte zomeredities). Veel van de Lampe Berger navullingen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, allemaal zijn ze er in 500 ml en een groot aantal in een 1 liter, voor degenen die het meest verslaafd zijn aan hun huisgeur!

Om een aangename sfeer in een huis te creëren, moet het subtiel geparfumeerd zijn. Inderdaad, als de geuren te bedwelmend en sterk zijn, kan het behoorlijk onaangenaam zijn. Met de biologische geurboeketten (zonder kleurstoffen) van Maison Berger ben je zeker van de juiste dosering, aangezien de verspreiding koud door capillariteit gebeurt. Je hoeft dus geen lont aan te steken of een diffuser in te drukken. Het enige wat je hoeft te doen is je geurstokjes uit de doos te halen en de stokjes in de fles te doen. Als het leeg is, kun je een navulling kopen om het te vullen. Simpel en elegant.

Net als de andere producten zijn de Lampe Berger geurstokjes gevuld met de originele creaties van ons Maison Berger. De geuren zijn gevarieerd, variërend van fris tot zoet, van bloemig tot houtachtig. Wat je smaak ook is, je kunt een passende geur vinden! Daarnaast zijn er op onze site ook navullingen te koop.

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl