We weten allemaal dat een laagdrempelige manier om een auto te polijsten met de hand is. Maar, in alle eerlijkheid, wie heeft daar de tijd voor? Als je glanzende lak en een mooie afwerking wilt, kun je beter een polijstmachine kopen. En er zijn er veel om uit te kiezen!

Als je op zoek bent naar een dual-action polijstmachine, bekijk dan eens het assortiment Makita polijstmachines. Als je de voorkeur geeft aan roterende polijstmachines, hebben we die ook, van merken als Flex en Liquid Elements. En als je nog geen materiaal hebt maar toch meteen aan de slag wilt? Kijk dan eens naar de polijstmachinesets. Deze worden geleverd met alles wat je nodig hebt: polijstmachines en pads inbegrepen!

Elitecarcare heeft allerlei opties om een polijstmachine te kopen.Voor ieder wat wils bij Elitecarcare!

Polijstmachine kopen auto | elitecarcare

Professionele polijstmachine kopen

Als je een glimmende auto hebt, worden mensen erdoor aangetrokken. Het is als een baken dat mensen aantrekt. En wat zien ze er goed uit als ze helemaal opgepoetst zijn! Het is als een spiegel die de zon weerspiegelt en alles eromheen helderder laat lijken.

Maar wat als uw auto niet glanst zoals het hoort? Wat als de lak of de carrosserie beschadigd is? Dan zit er niets anders op dan je auto polijstmachine tevoorschijn te halen en je auto eens goed onder handen te nemen!

Een polijstmachine kopen kan bij enkele van de beste merken in de branche, zoals Makita, Flex en Liquid Elements (om er maar drie te noemen). Als je nog geen professionele polijstspullen hebt en je wilt meteen aan de slag, bekijk dan de polijstmachinesets die alles bevatten, zoals de polijstmachine, poetsmiddelen en pads zodat je meteen aan de slag kunt!

Bij Elitecarcare hebben we een passie voor car care en detailing en daarom hebben we een enorm assortiment autopoetsmachines op voorraad die dezelfde dag nog geleverd kunnen worden. Een polijstmachine kopen is dus een plezier!

Inhoudsopgave

Welke polijstmachine moet ik kopen als professional?

Je gaat een polijstmachine kopen. Welke? Er zijn twee soorten polijstmachines: roterende en excentrische polijstmachines.

Roterende polijstmachines worden vaak gebruikt door professionals om lak te polijsten en te herstellen. De kop van de machine draait met een constante snelheid en verwijdert lak van het oppervlak van de auto. Hoewel roterende polijstmachines zeer effectief kunnen zijn, kunnen ze bij verkeerd gebruik ook ernstige schade veroorzaken.

Vandaar dat de excentrische polijstmachines de laatste jaren zo populair zijn geworden. Dual action (of excentrische) polijstmachines daarentegen zijn vaak kleiner, lichter en gemakkelijker te manoeuvreren. In plaats van te draaien, pendelt de kop heen en weer. Dit bootst de beweging van handmatig polijsten na, maar gaat veel sneller, zonder schade te veroorzaken of sporen achter te laten op het oppervlak!

Maar er is een tussenvariant. De geforceerde excentrische machines. Deze hebben net wat meer correctiekracht dan een gewone DA polijstmachine en zijn toch veilig. 

Professionals hebben vaak verschillende polijstmachines in hun arsenaal om alle soorten lak aan te kunnen. Een excentrische en een mini polijstmachine zijn een goed begin.

De beste professionele polijstmachine kopen. Dit is hem!

Er is één polijstmachine die de finesse van een excentrische polijstmachine, de rauwe kracht van een geforceerde polijstmachine en de kwaliteit van een Makita combineren. De Makita polijstmachine kopen is aan de bevelen als professional. Deze machine heeft 2 modes waardoor je kunt switchen tussen kracht en afwerking.

De Makita polijstmachine komt in een variant op netstroom en op accu. Die op accu is perfect voor de mobiel gebruik en de stekker versie perfect voor de werkplaats, waar je altijd een stopcontact voor handen hebt.

Mini polijstmachine kopen als aanvulling

De Makita is top voor de grote panelen zoals de motorkap, het dak en de rest. Maar auto´s zijn niet meer zo recht toe recht aan als vroeger. Met alle hoeken, naden en kieren is extra finesse nodig.

Kies daarom voor een mini polijstmachine als aanvulling. Deze kleine polijstmachine helpt je om de hoeken en bumpers ook op hoog niveau te polijsten. Een mini polijstmachine kopen is daarom een waardevolle aanvulling voor iedere professional.