Sisällä vloerkleed kopen

Het mooiste vloerkleed kopen voor jouw woning?

Een vloerkleed kopen, tips & tricks

Sisällä-vloerkleed-kopen

Vloerkleden in je interieur

Met een vloerkleed geeft je interieur direct een andere sfeer. Of je vloer nu van hout, parket, laminaat, steen, plavuizen of vinyl is. En ook als je vloerverwarming hebt kun je een kleed prima toepassen. De warme en zachte uitstraling die een vloerkleed meebrengt maakt de inrichting van je huis compleet.

Het toevoegen woonaccessoires zoals sierkussens en plaids is sowieso een goed idee, niet alleen voor de looks maar ook om de akoestiek te verbeteren. Ken je de galm die je hebt in een leegstaande woning? Dat voorkom je met gordijnen, vloerkleden, sierkussens en andere warme en zachte materialen.

Toepassingen voor een vloerkleed

Populair is natuurlijk het vloerkleed in de woonkamer, bij de bank en onder de salontafel. Maar in veel meer ruimtes in en om je huis kun je fantastisch een kleed toepassen. Wat dacht je van een fijne badmat in de badkamer, lekker warm aan de voeten en bovendien een stukje veiliger omdat je minder snel uitglijdt dan op een natte vloer. Of een tuinkleed op je terras of balkon. Ook dat werkt direct sfeerverhogend en maakt van je zithoek buiten één gezellig geheel. En wat te denken van een kleed wat perfect past bij de kleur of het thema van de babykamer / kinderkamer? Een kleed is een verrijking voor elke ruimte in decoratief én praktisch opzicht.

Van welk materiaal is een vloerkleed?

Er zijn verschillende soorten vloerkleden, waaronder:

  • Wollen vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt van wol en zijn zacht en warm. Ze zijn ook stevig en duurzaam.

  • Kunststof vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt van synthetische materialen zoals nylon of polypropyleen. Ze zijn goedkoop en gemakkelijk te onderhouden, maar minder duurzaam dan wollen vloerkleden.

  • Sisal vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt van sisal, een natuurlijk gewonnen vezel uit de bladeren van de sisalplant. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar kunnen hard aanvoelen onder de voeten.

  • Jute vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt van jute, een natuurlijke vezel die wordt gewonnen uit de stengels van de juteplant. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar kunnen hard aanvoelen onder de voeten.

  • Leren vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt van leer en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn duurzaam, maar kunnen koud aanvoelen en zijn moeilijker te onderhouden dan andere vloerkleden.

  • Tapijt vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt van geweven of geknoopte materialen zoals wol, nylon of polypropyleen. Ze zijn zacht en warm en komen in verschillende kleuren en dessins. Tapijt vloerkleden zijn duurzaam, maar kunnen moeilijker te onderhouden zijn dan andere vloerkleden.

  • Geknoopte vloerkleden: Deze vloerkleden zijn gemaakt van geknoopte wol of andere materialen en hebben een uniek en bohemien uiterlijk. Ze zijn duurzaam, maar kunnen moeilijker te onderhouden zijn dan andere vloerkleden.

De Eeveve knoeimat

Ken jij de knoeimatten van Eeveve al? Niet alleen geschikt voor kleine knoeiertjes maar voor veel meer toepassingen bruikbaar, ook voor volwassenen!

Je kindje gaat steeds meer zelf kunnen en willen doen. Geweldig natuurlijk, maar het heeft niet alleen maar voordelen. ‘Zelf eten’ bijvoorbeeld … het babyprakje belandt meestal niet alleen maar in de mond. Je kindje, de tafel én je mooie vloer zien er na het eten uit als kleverig rampgebied. Gelukkig bieden de vloermatten van het Nederlandse merk Eeveve niet alleen een praktische oplossing om je vloer te beschermen tegen ‘zelf eten’, maar zijn ze ook nog eens ontzettend mooi om te zien! Wij zijn in elk geval fan!

De Eeveve vloermat (want het is veel meer dan een knoeimat) is rond en maar liefst 110cm in doorsnee en 1 mm dik. Gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim met dempende werking, vrij van formamide, antislip, allergievriendelijk en uiteraard eenvoudig te reinigen. En niet alleen zijn ze te gebruiken onder de kinderstoel, maar ook als speelmat of decoratie in de kinderkamer, als badmat, voor bij het bureau in je werkkamer of zelfs als mat voor tijdens je yoga of pilates oefeningen. Hoe veelzijdig wil je het hebben?

Verkrijgbaar in verschillende dessins dus ook één passend in jouw interieur!

Het juiste vloerkleed kopen

Help! Je wilt een vloerkleed kopen maar hoe kies je dan de juiste? Een rond of langwerpig vloerkleed, en welke maat dan? En wat voor structuur moet het kleed hebben? Hoogpolig, laagpolig, grof geweven of juist fijn? En dan hebben we het nog niet eens over kleur, print of dessin. Er is gewoonweg zoveel keus dat kiezen lastig kan zijn. Heb je keuzestress? Dan heb je geluk en ben je precies op het juiste adres, want als gediplomeerd interieuradviseur kan Sisällä jou prima bijstaan in het selecteren van het voor jou perfecte kleed.

Mag ik ook jouw huis leuker maken?

Contactgegevens Sisällä

Sisällä Interieur & Gifts
Grote Noord 116
1621 KL  Hoorn (NH)

webshop: https://www.sisalla.nl
email: info@sisalla.nl