Tribune vip stoelen

W&H Sports heeft tribune VIP stoelen in verschillende vormen en maten. De tribune VIP stoelen zijn geheel aan te passen naar jouw wensen. De clubkleuren, logo’s, bekerhouders en nog veel meer kunnen worden toegevoegd aan de stoelen. Bekijk snel alle mogelijkheden van de stoelen.

Tribune VIP stoelen ADO Den Haag

Inhoudsopgave

W&H Sports heeft een groot assortiment aan Tribune VIP stoelen. Elke stoel heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden. Hiermee kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden:

 

W&H Sports heeft de afgelopen jaren aan veel stadions in binnen- en buitenland stoelen mogen leveren. Afgelopen zomer hebben wij het stadion van FC Twente een upgrade mogen geven. De oude stoelen waren toe aan vervanging. Na een gesprek waarin de wensen van FC Twente duidelijk werd hebben wij een stoel op maat ontworpen. De montage bij FC Twente verliep ook goed met een mooi resultaat als gevolg.

Afgerond Tribune VIP stoelen project
Tribune VIP stoelen

De tribune VIP stoelen brengen veel extra upgrade mogelijkheden met zich mee. De stoelen zijn al luxe, maar kunnen nog luxer worden gemaakt. Opties die kunnen worden toegevoegd zijn: stoelverwarming, bekerhouders, logo’s en stoelnummering.

Deze opties zijn niet alleen voor professionele clubs. Voor amateurclubs zijn de opties ook betaalbaar. Onder andere bij VVSB hebben we de gehele tribune voorzien van tribunestoelen en Tribune VIP stoelen met extra opties.

Tribune VIP stoelen Feyenoord

Contact