wasparfum

Wasparfum is de geursensatie die uit Italië komt. De toevoeging die zorgt voor een heerlijke en vooral langdurige geur aan je wasgoed. Een geur zoals je die niet eerder ervaren hebt. Via wasparfum-winkel.nl laten we je kennismaken met de vele merken met wasparfum!

Wasparfum

Inhoudsopgave

Wasparfums

Wasparfum is de nieuwe rage uit Italië! Het nieuwe fenomeen uit Italië zijn de wasparfums. Een simpele manier om een heerlijke geur aan je was toe te voegen met een langdurig en heerlijk geurresultaat! Wasparfum is een aparte geurtoevoeging voor de was, waar je zelf de dosering, en dus de sterkte van de geur, van kunt bepalen.

Je hebt inmiddels meer dan genoeg keuze uit vele merken aan wasparfum. Via de wasparfum winkel laten we je kennismaken met deze merken zodat je je favoriete geur / merk kunt vinden.

Bekijk welke merken er zoal te vinden zijn in Nederland. Zoals met alle merken die iets met geur doen heeft ieder merk zijn eigen manier van geuropbouw. Ben je nog zoekende naar ‘jouw’ geur, probeer dan eens één van deze wasparfums en vind je favoriete merk of geur als wasparfum!

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een eenvoudige manier om je was intenser en voor een langere periode te parfumeren, dan dat met je normale wasverzachter mogelijk is. Wasparfum is een geurende toevoeging aan je wasmiddel en wordt gebruikt in plaats van wasverzachter. Door een beetje van de deze vloeibare ‘geursensatie’ toe te voegen aan het wasprogramme zul je merken dat je kleding of ander wasgoed vele dagen langer heerlijk blijft ruiken naar de geur van je wasparfum, ook als het al een tijdje in de kast ligt.

wasparfum

Hoe gebruik je wasparfum?

Het kan lastig zijn om je was prettig te laten ruiken. Het is van belang om de juiste dosis te vinden. Gebruik je teveel zul je een te intense geur hebben aan je wasgoed. Terwijl als je te weinig gebruikt dan zul je weinig tot geen resultaat ervaren van de parfum. Dat zou zonde zijn.

Het is aan te raden producten om mee te wassen te gebruiken met een neutrale geur, zodat je niet te veel geur toevoegt. Zeker als je sterk geparfumeerde wasmiddelen gebruikt zal dit het resultaat beïnvloeden.

 

Zodra je de juiste geur hebt gekozen voor de wasparfum, deze keuze is afhankelijk van wat je het meest inspireert of dat geschikt is voor het type van de kleding. Voor het beste resultaat, al is dit ook afhankelijk van je eigen smaak, gebruik je maar 10 tot 20 ml van de parfum voor de was. Je doet dit in de ruimte waar normaal de wasverzachter wordt toegevoegd. 

Hier vind je een complete gebruiksaanwijzing voor het gebruik van wasparfum.