website maken doetinchem

Website maken Doetinchem? Wil je dit niet zelf doen maar het uitbesteden aan een ervaren website maken uit Doetinchem? Frank Brinks Online Resultaat helpt je met het maken van jouw website.

Website maken Doetinchem

Inhoudsopgave

website maken doetinchem frank brinks

Website maken Doetinchem

Wil jij jouw webdesign realiseren door een specialist in website maken Doetinchem? Frank Brinks Online Resultaat is de partij voor mkb’ers en zzp’ers uit Doetinchem en de rest van de Achterhoek. Een betaalbare website maken voor een eerlijke prijs is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Wij maken jouw website

Frank Brinks Online Resultaat biedt full-service webontwerp- en ontwikkelingsservices om de aanwezigheid op het web van jouw organisatie nieuw op te bouwen en te moderniseren. Wij bouwen jouw website vanaf de grond af, waardoor jouw bedrijf een unieke webervaring krijgt die jouw doelgroepen rechtstreeks aanspreekt.

Onderdeel van onze diensten:

  • Goed vindbare website
  • Werkend op alle apparaten
  • Focus op conversie

Waar moet je op letten als je een website wilt laten maken?

Website-ontwikkeling betekende ooit weinig meer dan het maken van een uitgebreide, online versie van het visitekaartje en de brochure van het bedrijf. Understatement: de websites van vandaag zijn niet meer zo oppervlakkig. Jow website moet een geavanceerd communicatiemiddel zijn dat wordt weergegeven in de juiste Google-zoekopdrachten, de digitale ervaring weerspiegelt die je wilt voor jouw sitebezoekers en je merkstrategie, aanbiedingen en voordelen communiceert. Met andere woorden, het bouwen van een website vraagt ​​om concepting, engineering en continu bijsturen en onderhouden. Laten we ze alle drie bekijken:

Concept en setup website maken

Ongeacht of je een bestaande website bijwerkt of een nieuwe start maakt, behandel het als een nieuw project. Als je dat nog niet hebt gedaan, kies dan een domeinnaam die je ranking voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) in Google, Bing, Yahoo en anderen kan verbeteren. je kunt een doe-het-zelf sitebouwer gebruiken, zoals Wix, Weebly of Squarespace. Of je kunt een meer op maat gemaakte site bouwen met een hostingservice die het verkeer aankan dat je verwacht naarmate je verder groeit. Als je een hostingservice kiest, wil je ook een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress (geweldig voor informatie), Magento (geweldig voor e-commerce), Drupal (handig voor betere beveiliging). Frank Brinks Online Resultaat werkt altijd met een CMS dat bij jouw behoeften past.

Webdesign

Jow website er goed uit laten zien, moet deel uitmaken van de ontwerpmissie, maar meer dan dat, het ontwerp van jouw site moet ervoor zorgen dat de klantreis gemakkelijk te volgen is. Vestig de aandacht op het pad dat bezoekers moeten volgen wanneer ze van algemene informatie naar meer specifieke inhoud gaan. Begin met een van de vele sjablonen die beschikbaar zijn in de meeste doe-het-zelfplatforms en CMS-systemen.

Kies een ontwerpconcept dat uw merkimago weerspiegelt en mobielvriendelijk is, aangezien de meeste mensen internet tegenwoordig bekijken op hun telefoon of tablet. Natuurlijk kan het inhuren van een webdesigner u helpen uw site beter aan te passen. Niet zelf aan de slag met een website maken Doetinchem? Frank Brinks maak het webdesign graag voor jou.

Onderhoud website

Houd je website levend en groeiend als een weerspiegeling van jouw bedrijf terwijl je de prestaties van de site optimaliseert. Met een klein stukje code kan Google Analytics bijhouden wie jouw site bezoekt, hoe lang ze op pagina’s doorbrengen en zelfs waar ze wonen. De Google Search Console kan je nog meer gedetailleerde informatie geven. Bing Webmaster Tools kan  ook helpen te begrijpen wat er wel en niet op jouw website staat. 

Als je informatie uit deze tools gebruikt, merkt je misschien dat jouw klanten geen tijd besteden aan iets dat jij van vitaal belang acht. Zijn ze niet geïnteresseerd of is het pad naar die informatie niet zo duidelijk als het zou kunnen zijn? Gewapend met deze informatie kun je jouw website aanpassen, hem regelmatig optimaliseren en uw inhoud regelmatig bijwerken om aan te sluiten bij de veranderende interesses van uw klanten.

Contactgegevens website maken Doetinchem

  • Frank Brinks Online resultaat
  • Hanzestraat 39
  • 7006 RH Doetinchem
  • info@frankbrinks.nl

Handige links